58-річна Моніка Беллуччі здивувала нестаріючою красою і стрункою фігурою в облягаючій сукні (ФОТО)

Ні для кого не секрет, що ця знаменитість, окрім високої самореалізації ще й досягла статусу бажаної холостячки країни, адже серце цієї знаменитої красуні досі вільне. Телеканал СТБ у своєму рейтингу вільних жінок поставив її на першу сходинку й натякнув, що бажає бачити Нікітюк у ролі наступної героїні проєкту “Холостячка-3”.

Відомо, що Лесю Нікітюк зачаровують мужні чоловіки, особливо ті, хто нині служить в лавах ЗСУ. Адже саме відважність, сила та хоробрість не полишають в спокої серце зірки телебачення.

Нещодавно ведуча Нового каналу показала світлину з мамою Катериною Петрівною та вразила з нею схожістю. Двоє найрідніших у посмішці позували для фото, де Леся ніжно обійняла жінку, яка дала їй життя. На отриманому кадрі, можна роздивитися їхні спільні риси: один колір волосся, майже однакова міміка, форма брів та губ.

Катерина зізналася, що мріє, аби її донька, якою безмежно пишається народила їй онуків, а також завжди радіє, коли та приїжджає до рідного Хмельницького. Каже, що намагається наготувати всього смачненького, аби зустріти свою дитину з теплотою, душевністю та домашньою атмосферою. Зізналася, що Леся любить вареники з вишнями, проте останнім часом мало їх їсть, бо намагається слідкувати за власною фігурою.

Нагадаємо, що нового ведучого та напарника Лесі Нікітюк у зніманнях “Хто зверху?” розкрито. Ним виявився блогер, актор серіаліті “Київ вдень та вночі” – Богдан Шелудяк або Богдан Буше, адже саме так підписаний у своєму Instagram. Тому, вся команда розпочала працювати над новим сезоном, який незабаром телеглядачі зможуть побачити та оцінити.