Принц Гаррі звинуватив таблоїди у руйнуванні його стосунків з колишньою: з ким саме (ФОТО)

В мережі з’явилось письмове звернення принца Гаррі, в якому він розповів про свої стосунки з колишньою дівчиною Челсі Дейві. Молодший син короля Чарльза III повідав про помилки, яких він припустився, і про те, як на його життя вплинуло переслідування з боку ЗМІ.

Зараз триває судовий розгляд між принцом Гаррі та компанією Mirror Group Newspaper Limited. Герцог Сассекський звинуватив журналістів у неетичних методах збору новин. За словами принца Гаррі, журналісти зламали його телефон і отримали доступ до його повідомлень, які потім опинялися в новинах. Справа розглядається у Високому суді Лондона.

Напередодні надання свідчень принц Гаррі вирішив публічно розповісти, як журналісти переслідували його та його колишню дівчину. Чоловік колишньої американської акторки Меган Маркл заявив, що зробив багато помилок у стосунках з Дейві, з якою зустрічався з 2004 по 2010 роки.

“Я був незрілим, я дійсно не думав про свої дії, і я ухвалив безглузде рішення — і про мої помилки розповіли публічно. Ми жили в різних країнах, багато наших розмов велися телефоном. Я багато говорив з нею за цей час, тому що це був складний період для мене. Але я не пам’ятаю її реакції”, — зізнався Гаррі.

В січні 2005 року видання Daily Mirror повідомило, що принц фліртує з невідомою брюнеткою без своєї коханої. За словами Гаррі, він був розлючений, але не пам’ятає, як на це відреагувала Челсі.