Тигр з Пекіна, який викликав занепокоєння багатьох людей по всьому світі отримав допомогу психолога

Тварина, як ніби по команді або як зомбі, меланхолійно навертає кола по невеликого простору. Його лапи вже протоптали значну стежку, настільки довго це триває, і у користувачів виникли численні запитання про долю нещасного звіра.

Місце дії — зоопарк Пекіна, де поспішили запевнити, що ситуація вже під контролем. Так, інцидент з тигром мав місце бути, заперечувати безглуздо. Але сталося це давно, саме відео знято більше місяця тому. Коли половина Китаю, включаючи і столицю, сиділа на карантині, і у співробітників зоопарку просто не вистачало часу приділити його всім. Роздати корм, налити воду — ось і все. А тому не дивно, що недогледіли і тигр засумував. Його поведінка дійсно стала тривожною і було прийнято рішення про зміну режиму.

Зараз, як повідомляють із зоопарку тигра переселили у більш просторий вольєр, дали йому іграшок та урізноманітнили меню. А також надали психологічну підтримку, що б це не значило. Так що приводів для занепокоєння більше немає, хоча видовище протоптаного кола справляє враження.