Посмажте сирники в сухарях, якщо любите скоринку

Цікава пропозиція — приготувати сирники з хрумкою скоринкою. За цим рецептом готують в балтійських країнах. Їх особливість полягає саме в сухарях. Спробуйте, бо це вносить ноту різноманіття у сприйняття звичної страви.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні компоненти:

  • кисломолочний сир — 150 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • борошно — 2-3 ст.л.;
  • сметана — 1 ст.л.;
  • масло — 1 ч.л.;
  • цукор і сіль;
  • олія.

Як приготувати

Кисломолочний сир можна протерти, якщо хочете більшої пухкості та повітряності для сирників. Додайте яйце, сметану, дрібку солі, масло, цукор та борошно. Все ретельно перемішайте.

З отриманого тіста сформуйте сирники, обваляйте їх в мелених сухарях. Обсмажте з двох сторін на олії. Рум’яна скоринка — показник готовності.

Сирники готові. Тепер можете їх полити сметаною, присипати трохи цукром та подавати до столу. Смачного!