Як приготувати м’ятний соус для печеного м’яса

У вас завалялось в холодильнику багато м’яти? Або виросло досить багато на грядці? В такому випадку смачно утилізуйте її — приготуйте соус для печеного м’яса. Це буде просто вибух смаку.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • м’ята — 25 г;
  • цукор — 1 ст.л.;
  • гаряча вода — 1 ст.л.;
  • білий винний оцет.

Як приготувати соус

Все надзвичайно просто. Всі інгредієнти треба покласти в блендер та збити. Ось і весь секрет смачного та простого соусу. Тільки не подавайте його відразу до столу. Він має настоятися. Приблизно 20 хвилин. Оригінальний смак гарантовано. Смачного!