Як приготувати окрошку на кефірі за бабусиним рецептом

Весна нагадує, що гарячі перші страви стають менш актуальними, натомість холодні супи потрапляють у рейтинг бажань “А що б це з’їсти на обід?”. Хочете приготувати смачну окрошку на кефірі? Читайте рецепт і йдіть на кухню, бо страва сама себе не зробить.

Подробиці

Для того, щоб окрошка була смачна, варто взяти два види м’яса. Або ж, наприклад, філе куряче та ковбасу. Філе відваріть у невеликій кількості води, ковбасу поріжте кубиками.

Викладіть у каструлю, додайте порізане кубиками варене яйце, а також овочі (свіжі огірки та редиску).

Залийте все кефіром, додайте бульйон, в якому варилося м’ясо. Посоліть, за бажанням поперчіть і притрусіть свіжою зеленню.

Окрошка має настоятися протягом 15 хвилин, щоб бути готовою до вживання та смакування!