Які помилки роблять господині під час варіння яєць

Якщо ви думаєте, що зварити яйця може кожна господиня, то це не так. Часто роблять помилки, які псують смак і створюють проблеми під час чищення. Читайте і перевірте себе: чи все робите правильно?

Подробиці

Найбільш типові 2 помилки

  1. Яйця не можна кидати в киплячу воду і варити при високій температурі.
  2. Після варіння викладати у миску чи на рушник або залишати у тій воді, що варилися яйця.

Щоб яйця легко чистилися, треба заливати їх холодною водою, варити на маленькому вогні і після варіння відразу перекладіть у крижану воду.

Правильно зварені яйця чистяться дуже легко, білок не залишається на шкарлупі.

Для яєць, що мають йти в салат треба 7-10 хвилин, але не більше. Інакше жовток стане сірим, а білок гумовим.