Заливний пиріг з ніжною рибною начинкою

Порадуйте рідних смачним пирогом з ніжною соковитою начинкою. Його дуже просто готувати. Рецепт у подробицях.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 300 г сметани
  • 130 г борошна
  • 10 г розпушувача
  • 3 яйця
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. цукру

Начинка:

  • 180 г консервованого тунця
  • 2 плавлених сирки
  • 2 варених яйця
  • 1/4 ч. л. солі
  • перець
  • зелена цибуля

У миску покладіть сметану та яйця, додайте сіль, цукор й перемішайте. Борошно змішайте з розпушувачем й замісіть однорідне тісто.

Злийте з тунця рідину, розімніть його виделкою. Натріть яйця й сирки та додайте їх до тунця. Наріжте зелену цибулю й покладіть у начинку. Посоліть, поперчіть та гарно перемішайте.

Змастіть форму олією й вилийте туди половину тіста. Начинку викладіть рівномірно й залийте залишком тіста. Посипте зверху кунжутом й поставте у духовку. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин.