Alyona Alyona «спіймали» у супермаркеті із коханим — фото

Українці «спалили» українську співачку Alyona Alyona з коханим. Пара разом відвідувала будівельний гіпермаркет «Епіцентр».

Alyona Alyona помітили разом із коханим

[media=https://www.youtube.com/shorts/bCSZDNm4Xys?feature=share]

Співачка раніше розповідала про те, що переїхала заради коханого із Києва до Прикарпаття. Зірка зізналася. що їй більше подобається жити у маленькому селі, ніж у місті.

Представниці України на Євробаченні-2024 приховує своє життя від публіки, однак українці «спалали» її з новим обранцем.

Інсайдерам Богдана Беспалова вдалося сфотографувати пару у будівельному супермаркеті «Епіцентр» в Івано-Франківській області. Закохані вже встигли обрати все необхідне та стояли в черзі на касу.

За інсайдерською інформацією, пара їхала знайомитися із майбутньою свекрухою і співачка дуже переживала з цього приводу.

У місті Долина Івано-Франківської області в «Епіцентрі» випадково зустріли Альону Альону з її хлопцем. Із розмови вдалося почути, що вони їдуть додому на знайомство з його мамою. Артистка була трохи схвильована. Його батьки живуть десь в області, ніби у Вигоді, — йдеться у повідомленні.

На даний момент невідомо ім’я обранця зірки та чим він заробляє собі на життя. Виконавиця також поки ніяк не коментувала світлини.