Чоловік Антоніни Матвієнко зворушливо привітав її з днем народження

12 квітня свій день народження відсвяткувала відома українська співачка Антоніна Матвієнко. Жінці виповнилось 43 роки. Коханий чоловік зворушливо привітав артистку з днем народження. 

В соцмережі Instagram Арсен Мірзоян опублікував допис, в якому звернувся до іменинниці. Співак адресував їй зворушливі слова та засипав безліччю компліментів.

“Бусінко моя, вітаю тебе з Днем народження! Кохаю тебе, завжди поряд, завжди твій. Роки не рахуй – роки не твоє. Доброго ранку і цьом”, – звернувся чоловік до співачки. Антоніна Матвієнко теж прокоментувала свій день народження. Зірка українського шоу-бізнесу звернулась до підписників з важливим проханням. Іменинниця закликала допомогти нашим військовим, підтримавши їх фінансово.

“Сьогодні мені 43. Мрію лише про одне, як і мільйони українців. Тож, для наближення нашої спільної мрії – привітання приймаю у формі донату на засоби РЕБ та FPV. Для бійців 8 полку ССО. Ціль – 1 млн грн”, – повідомила Антоніна Матвієнко. Фоловери відразу привітали співачку з днем народження.

Вони засипали іменинницю приємними словами та побажали завжди залишатись такою молодою та мудрою. Також підписники додали, що у 43-річному віці співачка має чудовий вигляд.